Over ons

Geschiedenis

Begonnen in 1971, in een klein schuurtje in de Hoge Wickstraat in Oosterhout. Sinds 30 jaar is R. Giesen Elektro gevestigd aan de Dorpsstraat 3 in Oosterhout. Vandaaruit zullen wij de komende jaren zeer zeker nog veel opdrachten op elektrotechnisch gebied uitvoeren.

Een meerwaarden

R. Giesen Elektro geloofd in de meerwaarden van het kiezen voor een erkend elektrotechnisch installatiebureau. Er worden hoge eisen gesteld op gebied van vakkundigheid, klantbehandeling en betrouwbaarheid. Bovendien is het aantrekkelijk omdat een erkend installateur ook zelf keuringen uitvoert.

Voor wie?

Onze klantenkring beslaat een breed terrein, zowel particulieren als bedrijven. Of het nu om het verplaatsen van een stopcontact gaat of het aanleggen van een volledige toegangscontrole. R. Giesen Elektro werkt voor;  Particulieren, Bedrijven, Overheden en gemeenten, Woningcorporaties en Aannemers

Traditioneel & toch modern

Ondanks de jarenlange ervaring in traditionele installaties is R. Giesen Elektro volledig thuis in het aanleggen van modernere technologieën zoals computernetwerken.

Onze medewerkers maken het bedrijf

R. Giesen – Ik ben trots op mijn 4 monteurs, waarvan sommige al ruim 20 jaar in vaste dienst zijn. Ze zijn mede verantwoordelijk voor de uitstraling die R. Giesen Elektro vandaag heeft. Voor ons is het begrip kwaliteit, waarborg en garantie een vanzelfsprekendheid.

Traditioneel & toch modern – Elektro Technisch Buro Giesen